T. Mourik Over ons

Hartelijk welkom op de site van T.Mourik Installatie techniek. Wij willen u graag langs deze weg kennis laten maken de uitgebreide mogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft.

img img

 

Na vele jaren ervaring en kennis op te hebben gedaan in verschillende functies binnen de installatie techniek, was het voor dhr. Mourik tijd om op eigen benen te gaan staan en in 2005 was Mourik Installatie Techniek dan ook een feit. Een relatief jong bedrijf dus nog, maar door de jarenlange ervaring zeker geen “nieuwkomer” en bij vele klanten nog steeds een vertrouwd gezicht.

Al gauw bleek dan ook, dat er uitgeweken moest worden naar een meer passende locatie en inmiddels is het bedrijf dan ook gevestigd op een kleinschalig
bedrijven terrein aan de Laning in Puttershoek.


Mourik Installatie Techniek is aangesloten bij Uneto-VNI, een ondernemers organisatie voor de Installatie branche. Om lid te mogen worden van deze organisatie moet het bedrijf aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo bent u als consument verzekerd dat het bedrijf voortdurend op de hoogte is van de de nieuwste technologieën, installatie eisen en meest recente wettelijke richtlijnen. Hierbij staan veiligheid en comfort bovenaan zodat wij o.a. het het beste uit uw installatie kunnen halen of om energie te besparen. Tevens zijn er duidelijke leveringsvoorwaarden opgesteld zodat u als consument kan rekenen op service en garantie en u letterlijk en figuurlijk dus nooit in de kou komt te staan.

Tevens zijn wij een SEI erkend installateur. Dit houd in dat wij over de juiste vakbekwaamheid en uitrusting beschikken om installatiewerk naar behoren en veilig uit te kunnen voeren. Ook dienen wij over de juiste normen en publicaties te beschikken dat wij installaties zo kunnen ontwerpen dat zij voldoen aan de huidige normen van duurzaamheid en veiligheid.

Iedere situatie is tenslotte uniek, maar nooit zo uniek dat wij er geen oplossing voor hebben. Of het nu gaat om CV-installatie & onderhoud, badkamers, toilet, vloerverwarming, wvg aanpassingen, legionella preventie enz. voor particulier, (bouw)bedrijf  of  woningbouwvereniging, bij ons weet u zeker dat wij de juiste kennis, uitrusting en ervaring in huis hebben om uw project tot een goed einde te brengen. Wij kunnen zelfs door samenwerking met diverse showrooms uw sanitair leveren voor toilet en/of badkamer en werken veelal op offerte basis zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Ook voor onderhoud van uw CV bent u bij ons aan het juiste adres. Zeker iets om nog even bij stil te staan nu de temperaturen weer lager worden en er weer een beroep wordt gedaan op de verwarming. Preventief onderhoud kan u een hoop ellende en kosten besparen op het moment dat u er lekker warmpjes bij wilt zitten.