Badkamers

img

Één van de verbouwingsklussen waar mensen vaak het meeste tegenop zien, is de badkamer verbouwen.
Breken, hakken, stof, rommel, niet kunnen douchen zijn misschien niet de meest leuke vooruitzichten, maar dat is dan nog niet het ergste. Het grootste obstakel is misschien wel de verschillende (vak)lui over de vloer. Het badkamerbedrijf, de loodgieter, de stucadoor, de tegelzetter...en dan moet het allemaal ook nog zo op elkaar afgestemd worden dat de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Dat is vaak waar het misgaat, waardoor zo’n verbouwing vaak (onnodig) langer duurt dan de planning is.

Wij bieden daarom een totaal oplossing aan voor het verbouwen van badkamers. Van A(fbreken van uw oude badkamer tot Z(eepbakje bevestigen) en alles daartussen kunt u bij ons terecht. Door nauw samen te werken met een aantal showrooms kunt u, net als bij een badkamerzaak, uw ideale badkamer uitzoeken en geheel samen stellen naar uw eigen wensen. Wij kunnen daardoor bijna alle merken leveren (tegen een concurrerende prijs). Van het begin tot het eind zijn wij op de hoogte van uw wensen en hebben wij de vakbekwaamheid in huis om die te realiseren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u aan toe bent. 
Door onze ervaring en niet in de laatste plaats onze kennis kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Of het nu gaat om het slopen van uw oude badkamer, plaatsen van de nieuwe badkamer, tegelwerk, of stucwerk...wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs.